Simon Henriksson planerar att åka tillbaka till Los Angeles

10814291_10154960956980019_2105291942_n
Simon Henriksson rockade in i proffsringen i april då han slog en blixtknock på Amiralen i Malmö. I november gick han sin andra match, då blev det en stabil poängseger på Amiralen i Malmö.

2015 hoppas Simon på fyra-matcher. Det ska bli intressant att följa den här killen i proffsringen. Henriksson är en oslipad diamant. Han är snabb, slagvillig och teknisk. Dessutom är han en supertrevlig kille.

Simon säger till Mr Ringside:

”Detta året har var mycket givande för mig har hänt väldigt mycket. Från träningslägret på wildcard gym i Hollywood. Erfarenheten och kontakter jag fick där, jag fick en mätning på vad jag gick för, och det var högt , jag har lärt mig mycket. Jag debuterade som proffs och nu har jag 2-0-0(1KO) .
Jag har sparrat lite på CIK i Danmark och ska börja åka dit igen. Inför nästa år hoppas jag på 4–5 matcher och jag planerar att åka tillbaka till LA igen.”

På bilden ser vi Simon och promotor Armand Krajnc inför den senaste galan i Malmö.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.