Pascal Mazza Ramsby inför debuten: ”Mer nervös än vanligt”

10872662_10205563041141777_1025082722_n

Det är alltid något speciellt med en debut.  Framför allt om debuten sker på hemmaplan inför en stor publik. 22-årige Pascal Mazza Ramsby gör den 27 december sin MMA-debut. I shootfighting på klassiska Amiralen i Malmö då han möter Hani Abdo Swahab. En av många spännande matcher på Trophy MMA.

Pascal säger till Mr Ringside:

”Ser enormt mycket fram emot den kommande fighten här på hemmaplan i Malmö. Det blir min debut så jag är mer nervös än vanligt men man får vända den känslan till något positivt när det väl är dags att kliva in i buren.
Min form i nuläget är jag väldigt nöjd med. Har haft en väldigt intensiv period nu med mycket tävlingar så det känns bra. Detta blir ju ett helt nytt kapitel i min karriär som fighter och nyheten om att jag skulle få gå match kom fyra veckor innan galan. Innan dess har jag enbart kört BJJ och ingen MMA eller stående träning alls. Som tur är lär jag mig snabbt och har bra coacher från min klubb, MMA Alliance så läget är ändå under kontroll. Vet faktiskt inte så mycket om min motståndare mer än att han ska vara en hård fighter från Danmark. Jag ger honom all respekt och lycka till i buren men jag är där för att vinna.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.