Mattias Rosenlind: ”Kul att få bjuda publiken på en fight”

10866633_10152883179854435_1215085875_n

Mattias Rosenlind är en färgstark fighter från Malmö. På lördag,  i den fjärde proffsmatchen,  ska han få publiken i Amiralen att tända till. Det handlar om Trophy MMA och Mattias är taggad inför fighten mot Rioo Ibrahim.

– Det ska bli kul att att få bjuda publiken på en fight, säger Mattias. Jag kommer att ha många vänner där. Formen känns bra, vikten är också bra.

Jörgen Segerlind, tävlingsgeneralen för Trophy MMA, säger till Mr Ringside:

– Som matchmaker vill jag inte uttala mig vem jag tror vinner. Vad jag kan säga är att i Mattias Rosenlind-Rioo Ibrahim ser vi två fighters som är nästa våg av svenska fighters som kommer att gå långt, med rätt matchning och skadefri träning.

– Jag ser två hungriga fighters och jag hoppas att det kommer sponsorer och stöttar dem så att det blir lättare att hålla en hög nivå. Publiken på Amiralen kommer inte att bli besvikna. En grym match helt enkelt om man får säga det som matchmaker”.

På bilden ser vi Mattias tillsammans med thaiboxaren Richard Pettersson.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.