Hellyckad Trophy MMA-gala på Amiralen

 

10556293_838321422893870_6267337396691127611_n

Inte helt oväntat blev Trophy MMA på Amiralen en succé. Den här gången var det fullsatt, drygt 1.200 personer på Amiralen. Jörgen Segerlind och Mikael Ågren i Trophy-ledningen kan med all rätt känna sig nöjda.

Bra kort, bra publik och hög stämning. Själv var jag extra nyfiken på brottaren Mathias Günthers MMA-debut. Men nu blev det ingen lyckad debut för Mathias. Kanske är kombinationen brottning-MMA inte helt lyckad. Å andra sidan är det aldrig fel att testa något nytt. Som Mathias sa till mig i går: ”man ångrar bara det man inte gjorde”. Nu önskar vi Mathias Günther lycka till i satsningen mot OS i Rio 2016.

I vimlet såg jag bland andra: Pannie Kianzad,  Martin Akhtar, Emil Hartsner, Maria Lindberg (min bänkgranne), Simon Henriksson, Ingemar Fors och Teuta Cuni.

Idel MMA och boxningsadel. Nuvarande krigare och äldre veteraner.

Trophy MMA har kommit till Amiralen för att stanna. Jörgen Segerlind jobbar hårt för att det ska vara jämna matcher. Om man får gnälla lite – och eftersom jag öser beröm över Trophgy-galan är det väl tillåtet – så saknar jag en bra tjejmatch.

Nästa Trophy-gala är redan spikad: 4 april 2015.

Emil Hartsner öppnade i burintervjun för ett deltagande på den kommande Trophy-galan. Tack för det.

En vass kampsportsgala kräver också en bra ringannouncer. Michael Barmer sköter den sysslan med bravur.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.