”Leo har en stark vilja och kommer inte ge bort något gratis”

10252050_819145158124599_4073663571509882963_n

Tungviktaren Leo Kostic är en färgstark MMA-fighter som alltid bjuder på bra show. Nu är han klar för Trophy MMA den 4 april i Malmö.

Jörgen Segerlind, Trophy-generalen, säger så här till Mr Ringside:

”Leo gick sin debut förra året i organisationen FEN, han mötte en tuff Dawid Mora i Polen. Efteråt bekräftade Mora att han var på väg att gå ner men höll ihop ronden ut. Det eventet hade 6-8000 tusen åskådare och starkt stöd för sin hemmafighter. Nu är det dags för match på hemmaplan och vi förväntar oss att publiken ger Leo sitt stöd så att Leo kan plocka hem sitt W. Vi har vår gameplan klar och vet att motståndaren är tekniskt duktig med mycket finter och hårda tekniker. Leo har en stark vilja och kommer inte att ge bort något gratis”.

Motståndare för Leo på Amiralen den 4 april blir Maximillian Mackie, Linköping Kampsportcenter.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.