Emil Hartsner om USA-flytten: ”Det bästa jag gjort i mitt liv”

10913639_10152947460801508_1300798285_nEmil Hartsner är en färgstark MMA-fighter från Malmö. i strävan att bli en stor champ har han dragit till USA och Los Angeles. Här kommer en färsk rapport till Mr Ringside från Emil Hartsner.

”2015 kommer att bli ett bra år, under 2014 var det mycket som hände i livet, jag tog beslutet att sälja allt och flytta till LA. Vad gäller mig karriär men även mitt vardagsliv så är det utan tvekan det bästa jag gjort i mitt liv.
Nu känner det som jag verkligen kan fokusera och få ut den potential som jag besitter.
Nu ser jag fram emot att komma tillbaka in i buren och fightas. Hoppas att få gå match inom snart framtid, har haft lite skador men allt börjar bli bra igen så jag är redo.
Utöver det så är mitt mål 2015 att njuta av var jag befinner mig i livet och bara gå så många matcher jag kan, nu har jag hittat hem och det kommer att visa sig i min nästa match.”

4 april arrangeras Trophy MMA. Mycket talar för att Emil Hartsner (till höger på bilden här ovan) då går i buren.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.