Johnny Iwersen tillbaka i thaiboxningen: ”Målsättningen är att vinna SM”

 

10928097_10152526324656945_106303888_n-3

 En stor profil, i dubbel bemärkelse,  är tillbaka i thaiboxningen.  Efter två år med knäskador är tungviktaren Johnny Iwersen  redo för nya fighter i thaiboxning.  Nu satsar han på comeback under SM-veckan i Örebro och  det är nästan hemmaplan för Degerforsaren.

Johnny säger till Mr Ringside:

”Jag har varit borta från thaiboxningen i två år. 2012 vann jag SM och åkte till Ryssland på VM. Efter det opererade jag knäet för tredje  gången, det var i slutet  av 2012. Jag blev bra och jag körde rehab och vanlig boxning, det gick så bra att jag fick tävla för landslaget i boxning två  gånger  2014. Där vann jag sista matchen i Italien! Men för några månader sen körde jag thaiboxning igen och det var kul. Kände inte av något från mina gamla skador. Då ville jag tävla på SM. Och det känns fantastiskt att kunna träna thaiboxning igen. Målsättningen är att vinna! Och jag hoppas många duktiga fighters kommer till SM nu. Tävla i Örebro känns kul när familj och vänner har möjlighet att komma och kolla”.

SM i thaiboxning går den 24-25 (kval) och 26  januari (finaler).

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.