Johanna Hamberg efter guldmatchen: ”Nervositeten slog till med full kraft”.

961573_10153521096231679_1211989001_n-3
Efter två SM-silver blev det så äntligen guld för Johanna Hamberg.
Snacka om en lycklig mästare efteråt.
Jujutsu-stjärnan Johanna till Mr Ringside:
”SM guld!Några timmar har gått sedan SM-finalen. MIN SM-final. Känslorna börjar komma ifatt mig och visst känns det stort; att jag är bäst i Sverige i min viktklass. Efter beslutet i somras att jag skulle ge mig på en ny satsning har jag gått in helhjärtat i min träning och tillsammans med min fantastiska man, tillika tränare har vi fått ihop vardagen som småbarnsföräldrar med träning och tävlingar.Finalen blev inte riktigt som jag tänkt mig. När jag klev in på mattan slog det mig plötsligt hur viktig matchen var för mig. Efter två SM-silver ville jag så gärna ta guld och nervositeten slog till med full kraft. Jag körde lite för avvaktande och hittade inte tajmingen eller explosiviteten i mitt game. Hur som helst så körde jag säkert och vann med 9-2 efter full matchtid.Under våren ska jag fortsätta jobba på mina svagheter och mitt mål är att bli uttagen till landslaget och få chans att representera Sverige på EM i juni.I maj väntar Paris Open och innan dess ska jag åka på några mindre tävlingar. Men innan jag laddar om och ger mig in i en ny tuff träningsperiod ska jag landa lite och tillåta mig att njuta av mitt SM guld”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.