”Tuff som sten, backar aldrig från en fight”.

10959795_834704309902017_6352329835037783574_n
Mathias Brandt är klar för Trophy MMA Påsksmällen den 4:e april på Amiralen i Malmö och det är en lyrisk tävlingsgeneral, Jörgen Segerlind,  som lämnar den här rapporten till Mr Ringside.
”Mathias Brandt började faktiskt sin MMA-karriär nere på min klubb MMA Experience, ganska snabbt insåg jag att Mathias var av det rätta virket. Tuff som sten och backar aldrig från en fight. Brandt representerar numera Malmö muay thai men vi har alltid hållit kontakt med varandra och jag ser verkligen fram emot att få se honom i Trophy- buren den 4:e April Påsksmällen, har man inte  sett Mathias innan bör man passa på nu, får han bara förbli skadefri kan han gå hur långt som helst.”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.