Niclas Danielsson inför Trophy-galan: ”En match som kan sluta väldigt fort”

niclas_danielsson_web

Mohammed Abdallah versus Niclas Danielsson är en het fight på Trophy MMA den 4 april i Malmö.

– Detta är en match som kan sluta väldigt fort, säger Niclas Danielsson.

Mr Ringside finns ett litet snack med 30-årige Danielsson från Göteborg:

”Jag representerar Swedish Top Team. Jag började med MMA främst för att komma i form. Jag är även en väldigt tävlingsinrikad människa och jag kände efter ett tag att jag ville börja tävla. Förlorade tyvärr min debut men har vunnit alla mina matcher sen dess. På Trophy den 4:e April möter jag Mohammed Abdallah. Han är en tuff kille och har ett record som backar upp det. Tycker det är en intressant matchning då han är en duktig stående fighter och jag har en stil som är mer brottningsbaserad.

Jag har varit på Trophy och coachat tidigare och jag måste säga att det är en väldigt bra organisation med en väldigt bra publik. Nu fightas jag mot Abdallah på hans hemmaplan och han kommer ha ett enorm publikstöd. Dock brukar detta inte beröra mig särskilt mycket utan full fokus ligger på det som händer i buren och inte utanför. Jag, liksom han, har bra tryck i mina slag så detta är en match som kan sluta väldigt fort eller gå tiden ut. I vilket fall tror och hoppas jag att vi kan bjuda publiken i Malmö på det de betalat för.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.