Trophy MMA: David Teymur fightas på Amiralen i Malmö

Skador och sjukdomar har ställt till det rejält för arrangörerna av Trophy MMA den 4 april på Amiralen i Malmö.  En del affischnamn försvinner från kortet, andra tillkommer.

David Teymur har goda meriter inom thaiboxningen. Numera satsar han på MMA. är ett välkänt namn, dels på grund av hans goda meriter i thaiboxning men numera även inom MMA. På Trophy MMA VI den 4 april går han sin första MMA-match utanför IRFA, där ersätter han Mattias Brant i matchen mot Robin Toumi.

Jörgen Segerlind, Trophy generalen, säger till Mr Ringside:

Robin Tuomi blev vi förtjusta i sist han var här och mötte Fernando Flores. Mattias Brandt som startade sin tävlingskarriär nere hos mig på min klubb är tuff fighter som alltid bjuder på fight. Tyvärr så var Brandt sängliggande i influensan en bra bit in i mars och kände att han inte skulle kunna visa malmöpubliken sin bästa sida och valde därför att stå över. Åke Bergvall och jag diskuterade länge flera gånger olika alternativ till ersättare för Brandt. Slutligen stod vi med två alternativ, Mathias Lodahl en mycket duktig dansk fighter från Tues klubb Rumble Sports i Köpenhamn och David Teymur från Allstars i Stockholm, en hårt slående fighter med en gedigen stående erfarenhet. Valet föll på Teymur och jag är nyfiken på hur den matchen kommer sluta. För fightingintresserade är det en grym matchning och Teymur har säkert en del fans i Skåne med.

Tyvärr så fick jag under gårdagskvällen extremt tråkiga nyheter i att Mohammed Abdallah skadat knäet och matchen mot Niclas Danielsson utgår. Det är inte många dagar kvar till fight det återstår att se om jag kan få in en ersättare till Niclas Danielsson, tro mig, ingen är mer besviken än jag. Vi återkommer inom kort med information angående detta.
Det är ju tyvärr den verkligheten som en arrangör lever i, en ständig fasa och oro att sjukdom och skador ska sätta käppar i hjulet. Det är extra synd när det drabbar Main Event och speciellt så nära inpå matchdag. Det har varit lite troll i detta kortet och vi har nog drabbats av minst sex förändringar i kortet. Vi ser ändå fram emot eventet även om vi saknar både Abdallah och Rosenlind samt Brandt”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.