Magsjuk och febrig – men ändå guld för Love Holgersson

11108868_10202628640476603_5247738198346697927_n

Det blev en vacker guldmedalj för Love Holgersson  vid NM i Finland. Love gick till direktfinal och vann mot finskan Sanna Turonen med poängsiffrorna 3-0.

Love till Mr Ringside:

”De senaste matcher jag har gjort har inte alls kännts bra men nu är jag bättre tränad än nånsin och hade sett sjukt mycket t fram emot Nordiska. Det roligaste var väl att det blev utländskt motstånd. Vaknade dock idag och var magsjuk och febern kom krypande strax före match.. men det kändes ändå okey, jag försökte boxas energisnålt och satte många hårda träffar och fick även till en räkning på henne i sista ronden, trots att jag var sjuk kändes orken och trycket okey och jag lyckades kötta mig igenom matchen, jag och coacherna var nöjda”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.