Michael Barmer leder showen: ”Jag är laddad”

 

11137081_10204459841441703_919610972_n

Michael Barmer är en proffsig och uppskattad ring announcer på Trophy-galorna i Malmö. Lördag kväll kliver han på nytt in i buren på Amiralen för att presentera kvällens fighter. En bra gala kräver en bra ring announcer. Michael  Barmer ser till att Trophy galorna får den rätta inramningen.

Här kommer en rapport från Mr Barmer.

”Trophy MMA VI Påsksmällen 2015, på Påskafton i Amiralen Malmö. Det är sjätte gången Jag står som ring announcer för Trophy MMA. Jag har haft äran sedan Trophys första gala den 30 december 2012. Proffsiga Trophy MMA teamet med Jörgen Segerlind och Mikael Ågren i spetsen gör alltid sitt yttersta för att både publik och fighters skall ha bästa möjliga upplevelse.

Viktigt för mig är att vara en del av upplevelsen för dem som skall in i buren och fightas, det är deras kväll. De har förberet sig och tränat hårt inför galan och skall känna att de är i centrum. Jag hoppas att jag på något sätt kan bidra till en del av upplevelsen för de som skall fightas, är det så blir jag glad. Jag är laddad och ser fram emot med stor spänning på lördagens gala, matchningen är som alltid på Trophy tight och hård… det kommer att bli mycket bra matcher”.

På bilden ovan ser vi Michael Barmer vid Nyårssmällen.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.