Oscar Ahlin möter titelhållare i Köpenhamn

Oscar Ahlin (12-0, 10 ko) möter den 2 maj i Köpenhamn Bernard Donfack (21-11-3, 11 k0), en herre som innehar   WBF-titeln  i supermellanvikt.

– Jag har sett ett par matcher med honom. Han är en stark man, som kommer för att slåss. Men jag tror att hans stil passar mig. Om jag boxas smart är jag säker på att vinna, säger Oscar Ahlin i ett pressmeddelande. Senast Ahlin gick i ringen var i mars då han besegrade mexikanaren Alvaro Gaona på knock.
34-årige tysken Donfack är mästare för den lilla organisationen WBF. 
Vi får en stark känsla av att Ahlin tar en ny ko-vinst.

En kommentar till “Oscar Ahlin möter titelhållare i Köpenhamn”

  1. 15 april 2015 kl 23:00 #

    Ska badou jack gå vm match?

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.