Premiärseger för Lina Skoghagen: ”Grymt taggad”

1380578_592751227450892_794893171_n
Lina Skoghagen är en tjej som jag följt lite extra de senaste åren. Jag har fascinerats av Höllvikentjejens satsning som bland annat inneburit ett par resor till Kuba, för att där utveckla sig.
Den här helgen är det SM i Tidaholm som gäller. Lina går för guld. Första hindret är avklarat.
Lina till Mr Ringside:
”Vinst idag och revansch mot Linnea Molin, Örebro Bk som jag förlorade mot på Golden Girl i januari detta året. Det var en väldigt jämn match men jag lyckades dra längsta strået den här gången. I morgon väntar final mot Malena Hede, Morgongåva Bk, som är rankad etta i 69-kilos klassen. Jag är grymt taggad inför inmorgon och jag ska in o köra mitt bästa, Jag har tränat hårt inför det här mästerskapet.”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.