Så laddar Sofia Olofsson inför stjärnfighten på Gotland.

11713536_10154106455891393_1999203042_n-1

Thaiboxaren Sofia Olofsson möter den 11:e juli världsstjärnan Fatima Pinto i Visby. När Mr Ringside får ett snack med Sofia är vår europamästare på väg till Helsingborg för träning med Johanna Rydberg.

Sofia Olofsson till Mr Ringside:

”Just nu sitter jag på tåget på väg ner till Helsingborg. Jag ska träna massor tillsammans med Johanna och Stefan som tränare. Stefan ska även vara med som en av mina coacher tillsammans med min tränare Lex i min kommande match på Gotland. Träningen har rullat på bra och formen känns bra.  Så nu ska jag till Helsingborg för att finslipa allt. Känns otroligt bra att ha sådan fantastiska människor bakom mig som stöttar mig inför min kommande match och hjälper mig så otroligt mycket både träniningsmässigt och mentalt. Johanna, Stefan, Lex och självklart min Markus.

Visby har Almedalsveckan, Stockholmsveckan och Medeltidsveckan. Från och med i sommar finns också Kampsportsveckan i Visby. En vecka fullproppad av uppvisningar, olika kampsportsaktiviteter och kvällsgala den 11:e juli på Gutavallen. Enligt Budokampsport.se är det klart att svenske kickboxningsstjärnan Tofan Pirani går en titelmatch i organisationen WKN på Supremacy League-galan på Kampsportsveckan.
– Det blir en häftig match och en väldigt högkvalitativ gala överlag, säger Håkan Ozan, ansvarig för galan, till Budokampsport.se

En annan stor match i Visby blir den mellan den regerande Europamästarinnan i thaiboxning Sofia Olofsson och den forna världsmästarinnan från Norge, Fatima Pinto. De båda möttes match i Stockholm för snart ett år sedan, då med norskan som segrare. Dags nu för revansch för Sofia?

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.