Cornelia Holm om VM i Las Vegas: ”Känner mig ganska nöjd med kalaset”

11756532_10153824771211992_272186170_nCornelia Holm är en härlig MMA-fighter.  I  sommarens stora äventyr, VM i Las Vegas,  hae hon en tuff målsättning. Men dessvärre åkte hon på en försmädlig förlust.  Cornelia har dock kommit över VM-förlusten.

Nu hoppas hon få vara med på EM senare i höst.

Här är en rapport från VM-krigaren Cornelia Holm:

”VM och Las Vegas ligger nu bakom mig och jag har hunnit landa hemma i Göteborg. Så här i efterhand känner jag mig ganska nöjd med kalaset, även om den där armbaren jag förlorade på i sista ronden fortfarande ältas om och om igen i skallen. Det ska inte hända igen!

Hem och träna försvar på den skiten, tänker jag. I övrigt kan jag inte vara annat än nöjd med matchen. Möter en riktigt duktig tjej i kvalet som senare vinner både semin och finalen stort.

Jag låg under i första ronden men kom tillbaka och vann andra klart dominant. Sen i tredje, ja, det har jag redan nämnt – fucking armbar.

Vidare i sommar ska jag träna, träna för att bli så mycket bättre det bara går under en sommar och förhoppningsvis få några matcher i höst.

EM går i England i november. Jag vet inte om jag kommer få en landslagsplats till det mästerskapet men hoppas och förbereder mig på det. Så är det.

Vote for Cornelia!
Whoop whoop!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.