Ingen titelmatch men tufft motstånd för Klara

Klara Svensson vann en tuff match förra gången som hon mötte Lucia Morelli. Nu blir det returmatch. Foto: Stefan Alfelt

1911857_655648201161194_1039299611_nKlara Svensson (15-1, 5 Ko) laddar som bäst inför den stora galan i Nyköping 19 september. Svensson skulle egentligen ha mött Marisa Gabriela Nunez om IBF-titeln, men den matchen blev inställd på grund av att argentinskan skadade sig. Nu får Klara i stället möta Lucia Morelli (19-5), en motståndare som svenskan mötte i november 2014. Då vann Svensson på poäng.

– Det blir första gången jag möter en motståndare två gånger och det ska bli intressant, säger Klara Svensson i ett pressmeddelande. För mig handlat det om att komma tillbaka efter min förlust mot Erica Farias och bevisa att jag är starkare än någonsin och är redo att utmana för fler titlar.

– Morelli är må vara tuff och farlig men jag är tuffare och ännu farligare. Jag underskattar ingen, men jag är snabbare och bättre på mina fötter.

Klara föll i maj i WBC-fighten i Köpenhamn mot Erica Farias.

Den 19 september börjar Klara marschen mot en nya utmaningar.

Morelli är en tuffing och Svensson måste plocka fram sitt bästa för att ta henne. Men det kommer definitivt att bli en sevärd fight.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.