Världsmästaren Mikaela Laurén: ”Detta är mitt paradis”

12087597_10153628525003255_866515271_n-112092336_10153628524688255_289550192_n

Världsmästaren Mikaela Lauren har gett sig till det stora landet i väster för att förbereda sig inför sin VM-match i Västerås den 28 november. Just nu är Mikaela i San Diego och får den tuffaste sparring hon kan tänka sig.

Här kommer en rapport för champ Lauren:

Det doftar glädje, svett och liniment och inlägget…

”Detta är mitt paradis! Att få vara i USA, Californien, njuta av livet samtidigt som jag får hänga med familjen och få in den bästa tänkbara träningen är fantastiskt. Min yngsta lilla syster Vilde går i skolan i Los Angeles så halva familjen kommer för att att hälsa på nästa vecka och jag beslöt mig därför att åka 10 dagar tidigare för att få några dagars kvalitetstid med syrran och sen få till grym sparring.

Är nu i San Diego för åtta dagar med tuff sparring och träning tillsammans med Danyelle Wolf, 3 ggr amerikansk mästare i 152 pounds. Hon har nu gått upp två viktklasser till 160 pounds för att försöka ta en OS plats och har sitt kval om tre  veckor så det är perfekt timing  för oss båda att få till mycket och tuff sparring. Och tuff är bara förnamnet. Jag har sparrats med allt och alla, MEN ingen har någonsin varit i närheten av denna tjejs styrka. INGEN! Shit pomfritt, vad hon kan slå. Det är med skräckblandad förtjusning jag kliver in i ringen för sparring med henne men det kommer ge oss båda så otroligt mycket så det är bara att tuffa till sig och ta upp garden. Smiley wink haha. Tyvärr har jag en skada i min biceps muskel med kraftig blödning och muskelbristning så jag måste hålla tillbaka högern lite vilket irriterar mig något fruktansvärt och gör att jag tyvärr inte får ut min fulla kapacitet, men jag vill inte missa detta tillfälle så jag biter ihop och kör så gott jag kan”.

Bättre sparring kan jag inte få så jag vägrar hållas tillbaka av en skada. Får vila armen ordentligt när jag kommer hem istället så att jag är 100 % till matchen 28 november. Just nu bor jag på en uppblåsbar madrass i hennes garage/gym och känner mig som en riktig fighter. Haha. Dedication right there! Om 1 vecka åker jag tillbaka till Los Angeles och sluter upp med resten av familjen och kommer då träna på Wild Card sista veckan innan jag åker hem till Sverige igen. Känner på mig att detta kommer bli min bästa resa någonsin. Och bara hyrbilen, min gula Camaro, får mig att älska livet”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.