Otto Wallin: Full fart med träningen

1610837_1073814572677886_4700471888310754141_n-1Otto Wallin från Sundsvall är uppe i 13 raka vinster som proffs. Det är ett imponerande facit. Meningen är att han ska gå en match till innan nyår.

Mr Ringside fick ett kort snack med Otto mellan två träningspass.

Hur är formen?

– Formen är kanon, jag hade en lugn vecka hemma i Sundsvall efter matchen i Nyköping men sedan har det varit full fart med träningen här i Köpenhamn. Det är alltid skönt att komma tillbaka fort och försöka utvecklas och bli bättre.

Inspirationen?

– Min inspiration är att bli så bra som möjligt. För att bli det krävs väldigt mycket träning och tålmodighet. Jag har de bästa förutsättningarna med bra tränare och ett starkt team i ryggen som tror på mig. När jag var yngre var min dröm att kunna försörja mig på boxningen och jag är väldigt glad att jag har den chansen nu.

När går du din nästa match?

– Nästa fight är inte spikad men det kommer att bli en match till i år. Det var fantastiskt att få boxas i Sverige för första gången och jag hoppas att den chansen kommer igen innan nyår.

Vilken typ av motståndare vill du möta nästa gång?

–  Jag vill ha bra motståndare som utvecklar och gör mig bättre. Nu har jag 13 segrar och jag vill bara ha bättre och bättre motståndare. Min manager och min tränare gör ett bra jobb med att se till att jag utvecklas så jag litar fullt på dom att jag får en bra motståndare nästa gång.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.