Kickboxnings-VM: Ny medalj för Sverige

De svenska framgångarna i kickboxnings-VM fortsätter. Jennifer Österlin visade i sin kvartsfinal mot marockanskan Farih Sabah att hon är en första klassens tävlingsfighter. Efter en härlig insats stod hon som vinnare och därmed åker hon hem till Sverige med minst en bronsmedalj.
– Det har varit ett tungt år sedan jag gick match sist och det varit en lång och tung väg tillbaka, säger Österlin till budokampsport.se.

Ju längre matchen led desto tyngre hade marockanskan det att freda sig och Jennifer Österlin vann till slut tämligen enkelt och är klar för semifinal, och dessutom säkrat en ny svensk VM-medalj, rapporterar budokampsport.se.

– Det var en jämn första rond kändes det som. Jag tog de första poängen sedan gick hon om, men när jag gick till vilan efter första så kändes det som jag ledde. Jag kände mig stark under matchen, och fick in några riktigt bra knän. De låga sparkarna kändes också bra och jag hoppas jag ska få till mina kombinationer ännu bättre till semifinal-matchen, säger Jennifer till budokampsport.se.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.