Lina Skoghagen skakade rutinerad tyska

 

12196276_1080456818680328_6444874256484259924_n

Sen Patricia Berghult har beslutat sig för att bli proffs är det Lina Skoghagen som är Höllvikens affischnamn på den kvinnliga sidan. I dag gick Lina sin första match i Queens Cup, en stor turnering i tyska Stralsund. Lina gjorde en stark insats mot Nadine Apetz, en rutinerad tyska.

Lina till Mr Ringside:

”Jag förlorade en jämn match idag mot tyskan. Men jag är nöjd med min prestation och jag kämpade in i det sista. Vann sista ronden hos samtliga domare så hon är inte omöjlig att slå. Resultatet blev 2-0 så oavgjort hos en domare.
Surt att  förlora men jag fick reda på sen att hon varit med på VM och EM för Tyskland så det känns ändå bra att jag inte var långt ifrån att kunna slå henne. Lite mer träning o rutin så är jag där…”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.