Promotor Krajnc om Simon Henrikssons avhopp

Promotorn Armand Krajnc är förvånad över Simon Henrikssons avhopp från galan i Västerås den 5 december (se det förra inlägget).

– Jag har ett klart kontrakt som säger att Simon inte kommer få något gage för sin match. Det har han varit helt klar med hela tiden. Och att arrangören i Örebro, Kamran Kabinejad, ska stå för motståndarens kostnader. Det är ett kontrakt som är undertecknat den 2 november. I den bästa av alla världar får en proffsboxare ett gage. Men det råder en bister ekonomisk verklighet för proffsboxare på väg upp i karriären.

– Jag har de senaste åren varit den flitigaste promotorn i Sverige. Totalt har Armand Boxingpromotion gjort sju galor. Alla galorna har väl inte gått ihop, men jag har slitit för att mina boxare ska få matcher.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.