Sven Fornling kan få möta Alexander Hagen

Sven Fornling vann klart på poäng mot Gary Abajyan i Nyköping. Nu väntar snart ny match. Foto: Stefan Alfelt

Sven Fornling fick, som Mr Ringside skrev om i ett tidigare inlägg, en fin avslutning på året när han i Nyköping besegrade Gary Abajyan på poäng. Nu kan han blicka fram mot det nya året med tillförsikt. Förmodligen kommer Sven gå i ringen igen i februari, då på en Sauerlandgala i Stockholm. 

Mr Ringside har sniffat av atmosfären och tror att det mycket väl kan bli en fight mellan Sven Fornling och norrmannen Alexander Hagen. Den sistnämnde fightades även han i Nyköping och vann då på poäng över George Kandelaki.

En match mellan de båda är på förhand en jämn historia. Fornling har nio vinster på lika många matcher. Norrmannen har nio vinster och en förlust. Inte ens Kampsportsdelegationen kan neka en sådan match sex ronder.

Fornling hade i lördags en otacksam uppgift att möta en motståndare som bara gick in för att förstöra. En match Fornling versus Hagen kan bli en rivig och spännande historia. En match som Fornling har stor chans att gå segrande ur.

Gary Abajyan hade ingen lust alls att boxas mot Sven. Foto: Stefan Alfelt

Gary Abajyan hade ingen lust alls att boxas mot Sven. Foto: Stefan Alfelt

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.