Lina Skoghagen tar sats mot nya utmaningar

1381958_599899206736094_1294836800_n

Lina Skoghagen från Höllviken är sen Patricia Berghult tog steget över till proffslägret Höllvikens stjärna på damsidan. Lina är en fighter som jag tror mycket på. Efter två silver på SM satsar Lina på att få kliva upp på den översta pallen. Men Lina har andra och större mål. Hon hoppas kunna bita sig fast i landslaget och få vara med på de stora mästerskapen. Så här dagen före Nyårsafton lämnar Lina den här rapporten.

”Min säsong hittills har varit bra. Jag har gått en del tuffa matcher mot bästa möjliga motstånd och lärt mig otroligt mycket. Matcher som gör mig motiverad till att träna ännu hårdare då det är så små marginaler som avgör!
Det som jag har framför mig härnäst är en semester kombinerat med sparringläger i London. Jag ska till boxningsklubben Islington där jag varit en gång innan så jag vet att jag kommer få bra sparring. det blir en bra uppladdning inför första tävlingen för mig 2016 som blir sydsvenska mästerskapen i Malmö som går sista helgen i januari.
Men mitt stora mål för året är ju såklart SM som går i Maj och där ska jag vara i mitt livs form. Efter att ha tagit silver två år i rad så är längtan än större efter ett guld.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.