Comeback för Cecilia Braekhus i februari

Det har varit mycket snack om ett förestående möte mellan Cecilia Braekhus och Mikaela Laurén. Jag tror att en sådan fight blir verklighet under andra hälften av 2016. Rätt arrangerad kan en sådan VM-match ge de båda boxarna miljoner i gage.

Men närmast väntar förmodligen en comeback för Braekhus den 27 februari i tyska Halle. Vem som blir motståndare är ännu inte klart.

Braekhus håller VM titlarna för WBA, WBO, IBF och WBC i weltervikt. Men hon har på grund av skada inte gått en match sen i november 2014. Norsk press spekulerar i en match Braekhus versus Laurén redan den 27 februari, men Lauren säger till Mr Ringside att  en fight mot den norska storstjärnan inte är aktuell nästa månad.

Nästa gång som vår svenska världsmästare går i ringen kan bli i mars.

Mikaela Laurén håller WBC:s VM-titel i super weltervikt.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.