Lina Skoghagen efter finalvinsten: ”Bra känsla och rätt fokus”

12674203_10153920547952743_557141411_nHöllvikens Lina Skoghagen kom till Sydsvenska Mästerskapen med favoritpressen på sina axlar. Men hon klarade av den pressen på ett fint sätt. Hon vann finalen över Trollhättans Marianne Ahlborg på poäng, efter en imponerande boxning. På bilden en glad Lina Skoghagen tillsammans med tränarna Jocke Berghult och Ken Kvist.

Lina till Mr Ringside:

”För första gången sen jag blev a-boxare hade jag motståndare i min egna viktklass på en tävling i Malmö så det var jättekul! Och full klass dessutom så två matcher krävdes för att vinna turneringen.
Jag gick två väldigt tuffa matcher mot tufft motstånd men jag hade en bra taktik som jag lagt upp med mina tränare och jag hade en bra känsla och rätt fokus vilket gjorde att jag gick segrande ur båda matcherna. Bra start på året och skönt med en guldmedalj som betalt för all hård träning och att jag aldrig ger upp. Nu väntar en dags vila och sen är det tillbaka till träningen för att bli ännu bättre.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.