Jennifers SM-guld har bragdstämpel över sig

 

12717156_10154548729480558_8247469820622476023_n

Jennifer Österlin svävade på moln i kväll. Detta sedan hon blivit svensk mästare i thaiboxning i Varberg. För ett år sen låg Jennifer svårt sjuk. Då kunde inte vår thaboxningsstjärna tro att hon ett år senare skulle fighta hem det fjärde SM-guldet. Det här är verkligen en bragd av Jennifer Österlin.

Jennifer till Mr Ringside:

– Det var en jätterolig match ikväll! Fick ut så mycket som jag har arbetat på. Träffade med i stort sett alla tekniker jag släppte iväg och är jättenöjd med min insats. Lisa Anderback från One Chai mötte upp fint. En stenhård tjej som kommer gå långt med lite mer erfarenhet!
Du svävar på moln?

– Hahahaha jaa
Nu blir det hem och fira och vila kropp och huvud och smälta det här! Fantastiskt lycklig”.

På sin Facebooksida skriver Jennifer:

”Känslan… Världens, världens roligaste idag mot stentuffa Lisa Anderback från One Chai. För ett år sedan låg jag på sjukhus med ett hål i magen och intravenöst antibiotika i armen. Idag tog jag emot mitt fjärde SM-guld. Björn, Mangan och Jonaz. Alla ni på West Coast dagcenter… Martin ❤ ni är dom bästa som finns. Utan er är jag inget! Den enda vägen är fram!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.