Sofia Olofsson: ”Ska försöka njuta av det här”

 

12746014_10154605215391393_1415469632_n

Merittyngda Sofia Olofsson besegrade inte helt oväntat  Claudia Sendlak i SM-finalen. Sofia är ju en av landets bästa thaiboxare och en stark guldkandidat till VM som går i Jönköping i maj.

Den här rapporten fick vi från Sofia på väg från Varberg hem till Stockholm:

”Är snart hemma nu efter att ha varit i Varberg med min klubb Odenplan Fightgym och tävlat i SM. Känns otroligt skönt med att vinna mitt fjärd:e raka SM Guld. Sen ett extra plus att Odenplan Fightgym blev Sveriges bästa klubb. Nu ska jag försöka njuta av det här och vila upp mig ordentligt för det har varit en lång träningsperiod. Så jag känner mig stark o redo igen inför mina nästa matcher som det snart e dax för”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.