Lucy Wildheart: ”Snart dags för lite wildtime i ringen”

12742704_943003475796385_5711654126255319584_nLucy Wildheart, 22,  är en ung och spännande boxare som Mr Ringside har skrivit om tidigare.  Hon går all in för sin sport och siktar definitivt mot stjärnorna. Den här helgen har fightern från Kalvhagen, Stockholm, åkt till Hannover i Tyskland.

Lucy Wildheart till Mr Ringside:

”Snart åter dags för lite wildtime i ringen. Den här gången i Hannover i Tyskland. Vi är ett gäng bra boxare som blivit bjudna av en tysk klubb att komma över och fightas under ett större arrangemang på lördagskvällen.

Jag ser fram emot en helg som inte bara inkluderar vinster åt Sverige och rejäla boxningsmatcher i arenan. Det ska bli trevligt att möta nya människor, bredda sin bekantskapskrets och att få besöka staden Hannover.

Jag har precis avslutat mitt sista (och tredje) pass för dagen som bjöd på perfekta förhållanden för dubbat på is och snö. Fick dock tillsägelse att avsluta allt för tidigt (som vanligt när man har kul!!) med motivation att kopplingslameller är dyra att byta ut på en sådan hoj. Enormt kul att powerdrifta – rekommenderas iskallt som avkoppling och uppladdning inför helgens eventualiteter.

Jag vill passa på att få tacka alla boxare där ute som gör det värt att gå upp i ringen. Utan er finns inga mål, ingen handskakning, inget möte, ingen kraftmätning i den noblaste av arenor.

Vi ses!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.