Otto Wallin sparrar mot VM-utmanare

Anthony Joshua (15-0), som möter möter IBF-mästaren i tungvikt Charles Martin den 9 april i London, har kallat in Otto Wallin som sparringpartner. Charles Martin är southpaw och då är Otto Wallin en perfekt sparringpartner. 

– När nu möjligheten infann sig kunde jag inte säga nej. Det är en stor erfarenhet för mig att komma över till England och möta en av de bästa fighterna i tungviktsdivsionen. Jag kan inte få bättre sparring, säger 25-årige Otto Wallin (14-0).

– Mitt jobb är att se till att han han är redo för den 9 april. Han kommer fightas mot en southpaw, som jag, så den här sparringen kommer bli nyttig för honom, men han är redan i god form och jag är övertygad om att han kan få jobbet gjort.

Otto Wallin boxas själv den 15 april i Stockholm.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.