Lindberg inför fighten i Danmark: ”Jag känner mig supervälkommen här”

12769602_10153457021491274_1486204137_nMaria Lindberg från Malmö boxas i morgon, fredag, i danska Århus. Hon möter ungerskan Melinda Lazar (2–2). De båda möttes i somras, men någon segrare kunde inte koras. Lindberg och Lazar skallade ihop och matchen gick till utan domslut.

Nu ska det väl ändå gå bättre för Lindberg som normalt är klassen bättre än ungerskan.

– Hon har bara gått fyra proffsmatcher men bakom sig har hon 50 amatörmatcher, säger Maria Lindberg (12-1-2).

Fighten i Århus är en sk uppvärmningsmatch för Lindberg som den 19 mars går en titelmatch i Hamburg. Maria Lindberg vägde i eftermiddag in på 69,2 kilo och hon såg väldigt vältränad ut. Fredagens gala arrangeras av den den legendariske promotorn Mogens Palle. En bra fight av Lindberg kan innebära att Palle framöver satsar på en titelmatch för Lindberg i Köpenhamn.

Så det är mycket som står på spel för Lindberg.

– Härligt att få boxas i Danmark. Jag känner mig supervälkommen här, säger Maria Lindberg efter invägningen.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.