Sofia Olofsson: ”Ska göra allt i min makt för att ta guld”

12767791_10154626741356393_1600046029_n

Foto: Henrik Tham

Sofia Olofsson (bilden) är en av mina favoriter inom kampsporten. Jag blir alltid lika glad när jag läser hennes programförklaringar. Här har vi en tjej som står med bägge fötterna på jorden. En tjej som har en hög målsättning och har fog för det.

Sofia Olofsson är en guldkandidat till VM-thaiboxningarna i Jönköping i maj. Under torsdagen togs VM-truppen ut och Sofias namn fanns självfallet med.

Sofia Olofsson till Mr Ringside:

”Att bli uttagen till landslaget är det jag strävar och jobbar mest för av allt. Att få representera Sverige är det största som finns för mig inom thaiboxningen. Vårt landslag är ett av de mest framgångsrika vi har i det här landet. Ledningen och de andra idrottarna är så otroligt sköna och professionella. Pelle Bånghäll, Lena Olsson och de andra i landslagsledningen, gör verkligen ett kanonjobb, så att vi som boxare kan fokusera på att plocka hem så många medaljer som möjligt. Att nu VM är på hemmaplan är så otroligt stort att jag kommer göra allt i min makt för att ta hem ett guld och göra svenska folket stolta och imponerade över vad vi kan åstadkomma på hemmaplan.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.