Maria Lindberg: Kan någon ordna Braekhusmatch är det Palle

Maria Lindberg är försiktigt optimistisk om en drömmatch mot norska Cecilia Braekhus. Foto: Stefan Alfelt

Maria Lindberg är försiktigt optimistisk om en drömmatch mot norska Cecilia Braekhus. Foto: Stefan Alfelt

Maria Lindberg vågar inte tro på en match mot Cecilia Braekhus, men hennes hopp har väckts.

– Är det någon som kan öppna för möjligheten för en match mot Braekhus så tror jag att det är Mogens Palle, säger Maria.

Jag spekulerar i en artikel här intill om att Mogens Palle kan vilja arrangera en match mellan Maria och den norska världsstjärnan av flera anledningar. Men om det ska bli match måste Cecilia Braekhus lockas med stora pengar.

– Om Braekhus skulle vara intresserad eller om hon (precis som så många andra i mitt fall) kört fast i sin prestige låter jag vara osagt …

Förra gången en match var på gång mellan de två gav Braekhus efter för de påtryckningar hon utsattes av från krafter som inte vill se Maria boxas.

– Jag fortsätter att hålla mig optimistisk. Jag har ju med hjälp av min uthållighet lyckats beta av och nå många av mina mål som jag ibland trott var omöjliga, så varför skulle inte en match mor Braekhus kunna bli verklighet? säger Maria Lindberg.

Som är tillbaka i Hamburg och tränar för sin kommande match den 19:e mars.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.