Mikaela Laurén utmanar Klara Svensson ” Alla vill se en sådan fight”

12342627_1098537523538924_2950736335660548265_n-2

WBC-världsmästaren Mikaela Laurén (26-3, 11 KO) har som vi skrev om i ett tidigare inlägg skrivit kontrakt med stjärnstallet Sauerland. Laurén blir därmed stallkompis med Klara Svensson. Men någon kamratskap att tala om blir det nog inte emellan Laurén och Svensson.

Laurén flaggar reda för att hon vill möta Svensson.

– Vi är de två största  kvinnliga boxarna i Sverige. En match mot Klara Svensson skulle vara stort i Sverige. Jag tror att alla i Sverige skulle vilja se en sådan fight. Klara kallar sig för the Swedish Princess, men efter att jag har besegrat henne vill jag bli känd som the Swedish Queen, säger Mikaela Laurén.

Huvudskälet att Sauerland har kontrakterat Mikaela Laurén är att det tyska stallet vill arrangera drömfighten mellan Laurén och den norska superstjärnan Cecilia Braekhus. Det är en fight som skulle kunna ge Mikaela ett miljongage.

Men en fight mellan Laurén och Klara Svensson skulle också vara en säljande fight.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.