Latifi vann i natt i Las Vegas

Latifi var effektiv i matchen.

Latifi var effektiv i matchen.

33-årige Ilir Latifi från Malmö stod som segrare i matchen mot amerikanen Gian Villante på storgalan UFC 196 i Las Vegas.
Svensken imponerade och var stark redan från start och efter tre ronder vann han över Villante med poängen 30–27. De tre domarna hade Latifi som vinnare i alla tre ronder, skriver TT.
Det är Latifis femte seger på sex matcher. Han har knockat sina två senaste motståndare på under en minut och många förutspådde att även denna match skulle få ett snabbt slut.
Villante är rankad 14:e i lätt tungvikt, svensken som nummer 15. Det var Villante som utmanade Latifi. Se hela matchen här på Viaplay: Latifi–Villante.

Conor McGregor var storfavorit inför nattens match mot Nate Diaz i Las Vegas. Men Diaz stod för en rejäl skräll – och besegrade irländaren på submission i slutet av andra ronden sedan han fått ner sin motståndare på golvet efter en rad slag. Se matchen här: McGregor–Diaz.
Samtidigt förlorade Holly Holmes sitt bälte till Miesha Tate som även hon avgjorde på golvet efter att ha varit i underläge fram till slutet av matchtiden.
– Jag visste att jag var tvungen att vara perfekt i femte ronden, säger Tate till mmafighting.com.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.