Sofia Olofsson: ”Kändes overkligt”

 

12834867_10154684045596393_1440164969_n

Sofia Olofsson är en av svensk kampsports hjältar. Naturligtvis blev hon prisad som Årets Mästarinna och Årets Kampsportare på lördagens Kampsportsgala i Stockholm.

-– Detta var första året jag var nominerad på kampsportsgalan. Två nomineringar hade jag fått, årets mästarinna och årets kampsportare. När prisutdelarna läste upp dom nominerade för årets mästarinna så var det många nära och kära som hurrade för mig, det kändes så oerhört skönt att få den uppskattningen med tanke på hur mycket slit det är som ligger bakom mina framgångar. Att sedan vinna inte bara ett utan två pris kändes overkligt. Jag är så oerhört tacksam för den uppskattning som jag fick ikväll. Det ska jag fira imorgon med en pannkaksfrukost som min sambo ska göra åt mig. På bilden ser vi Henrik, en av mina tränare, säger Sofia Olofsson till Mr Ringside.

Vi instämmer i hyllningskören.

Årets vinnare på Kampsportsgalan på Berns salonger blev följande: SB&K:s Hederspris – Omar Bouiche

Årets Genombrott – William Seth-Wenzel

Årets Mästarinna – Sofia Olofsson

Årets Mästare – Sida Yin

Årets traditionella utövare – Lars Magnar Enoksen

Årets kampsportare – Sofia Olofsson

Årets Ledare – Pelle Bånghäll

Årets klubb – Föreningen Göteborgs Historiska

Årets Förebild – Ilir Latifi

Folkets Pris – Guldtsuban – Ilir Latifi

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.