Lucy Wildheart om glädjebeskedet: ”Känner mig redo”

12804484_962443663852366_998066059_nLucy Wildheart är en relativt färsk fighter – men hon har, med sitt krigarhjärta, övertygat många i boxnings-Sverige. Nu har hennes friska inställning resulterat i en uttagning till NM i Göteborg.

”Mitt i förberedelserna för Nordiska Mästerskapen så bjuder vi på ett skönt foto. Jag, Luis och Elsa. Jag kan inte annat medge än att jag är djupt tacksam för att få chansen att boxa under Nordiska Mästerskapen. Jag har ”hälften” så mycket boxningsrutin som mina motståndare och de andra som åker. Men det har ingen betydelse, väl uppe i ringen har vi samma förutsättningar.

Jag fick beskedet under mitt egna träningsläger på Bosön förra veckan, samtidigt som landslaget hade sitt läger där tillsammans med franska landslaget.

Känner mig redo, har de bästa tränarna för mig som stöttar och ser till att jag utvecklas vecka för vecka och därmed ser jag fram emot vad jag kan åstadkomma till helgen. Det jag kan garantera är att jag kommer göra mitt absoluta yttersta.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.