Lina Skoghagen laddar högern inför NM

 

12884597_10154057060097743_75399472_n

Lina Skoghagen är en lovande boxare i Höllviken som i helgen tar ytterligare ett steg i karriären då hon ställer upp på NM i Göteborg. Jag har följt den här tjejen under flera år, sett glöden i hennes ögon. Efter att Klara Svensson och Patricia Berghult blivit proffs är det Lina som är Höllvikens stjärna på den kvinnliga sidan.

Lina Skoghagen till Mr Ringside:

”I helgen åker jag till Göteborg och boxar Nordiska Mästerskapen. Det är första gången jag representerar Sverige i ett mästerskap ,så det ska bli grymt kul!
Jag har riktigt bra träning och sparring bakom mig, så jag kommer väl förberedd och enormt taggad! Jag har chans till två revanscher också, vilket så klart lockar extra mycket. Har förlorat mot Malena Hede från Sverige och Elina Gustafsson från Finland som båda ska va med i helgen.

Så jag ser fram emot en spännande helg och att få gå in i ringen och visa vad jag tränat för”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.