Nu gör jag proffsdebut i Las Vegas

33823_136869589705727_566865_n

Det är aldrig för sent. En dröm har gått i uppfyllelse då jag om en månad gör proffsdebut i Las Vegas.  Den senaste månaden har jag legat på hårt sparringläger med Håkan Brock (bilden) den gamle mästerboxare. Ok, man har kommit upp i åren, men när jag fick förfrågan från Floyd Mayweather om att vara med i en stor show slog jag till.

Jag ska tydligen möta nån fighter från Kongo med endast en vinst på 20 matcher. Kontraktet är förvisso inte underskrivet och man vet aldrig vad som händer i proffsbranschen.

Eftersom jag har sett ett antal proffsmatcher genom åren är jag inte direkt orolig. Jag har laddat högern…

Mayweather säger att han fick iden när han såg Mr Ringside. Jag ser själv det som en rolig grej. Men jag behöver all support. Det här kommer gå undan.

PS: Det var som sagt 1:e april. Men tack för alla support…

 

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.