Mikaela Laurén sluggar mot sin ”stallkompis”

12342627_1098537523538924_2950736335660548265_n-1Mikaela Lauren och Klara Svensson är stallkompisar i Sauerland, det tyska stjärnstallet. Men så värst mycket av kompisrelation har de inte. Tvärtom. Världsmästaren Mikaela Laurén vill inget hellre än att möta Klara.

– Efter Ivana Habazin väntar Klara. Hon kallar sig ”Swedish Princess men jag är Nordic Queen och genom att besegra henne vill jag bevisa vem som är den bäste kvinnliga fightern i Sverige. Det vore en fight som publiken skulle älska att se och jag är säker på att vinna.

– Sen vill jag ha en returmatch mot Cecilia (Braekhus). Cecilia vet att jag vill ha den matchen och förr eller senare måste hon möta mig igen. Hon kan springa men inte gömma sig.

Mikaela Lauren försvarar  sin WBC-titel den 23 april på Hovet mot den tidigare IBF-mästaren Ivana Habazin. En tuff uppgift som dock Mikaela bör klara av. Klara Svensson möter på samma gala Lucia Morelli och det ska sluta med en svensk seger.

Efter Hovet-galan kan vi räkna med ytterligare trash talk mellan Laurén och Svensson. Det gäller ju att bygga upp intresset för svenskfighten…

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.