Simon Henriksson erbjuden match i USA

12654363_220798524930587_9122636440725746774_n

Simon Henriksson tillsammans med världsboxaren Keith Thurman.

Det är tufft för flera av de svenska proffsboxarna som inte tillhör något stort stall. Simon Henriksson, som är i stall Armand Box Promotion, törstar efter en fight. Han hade hoppas få chansen på Sauerlands Nordic Fight Night 23 april  i Stockholm. Så blir det inte. Nu blickar Simon Henriksson mot USA.

Simon Henriksson till Mr Ringside:

”Tråkigt att det inte blev match på Hovet för mig denna gången. Nisse (Sauerland, promotorn) sa att Armand fick betala motståndet själv och då blev det inget .
Jag har god kontakt med tränare och promotor i USA efter träningslägret med Keith Thurman. De har erbjudit mig match och jag har tackat ja för här hemma händer det inte mycket. Datum är inte satt än men i sommar är det tänkt . Annars hoppas jag om det blir ett svenskmöte att möta Vatche Wartanian , det vill vi båda eller vill jag möta Michael Obin. Jag är redo !!”

Simon Henriksson har vunnit alla sina fyra proffsfighter (super weltervikt). Han gick sin senaste match i september.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.