En vecka till Mikaelas titelförsvar

 

12342627_1098537523538924_2950736335660548265_n-1

Den 23 april bjuder Sauerland på Nordic Fight Night och det finns gott om russin i kakan. Det som kittlar mig mest är VM-matchen mellan Mikaela Laurén och Ivana Habazin. Jag går säker på att det kommer bli en härlig fight, helt i publikens smak. Mikaela har gått från klarhet till klarhet. Hon slår med sting och precision och hennes självförtroende är enormt. Mikaela skriver i dag på sin Facebook-sida: ”Om exakt 1 vecka så smäller det på Hovet. 👊 Då går jag 40 år gammal min 30:e proffsmatch mot f.d världsmästarinnan Ivana Habazin Jag försvarar min WBC-VM titel för 3:e gången och jag jag har en ny grym låt som artisten David Salif Diop sjunger in mig live med. Allt detta på hemmaplan i Stockholm. 😀 Hoppas ni planerar att komma till Hovet för att heja fram mig och alla andra svenskar som kommer fightas. Biljetter från endast 245 kr kan ni hitta på www.axs.com (klicka på länken) el www.globearenas. vi syns väl där?”.

 

En kommentar till “En vecka till Mikaelas titelförsvar”

 1. Per-Åke Persson
  16 april 2016 kl 16:53 #

  Habazin är som bäst sådär. Det är inget fel på kunnandet men viljan brister mycket. Notera att hon förlorat mot Eva Halasi, som förlorat två gånger mot Mikaela Laurén – och anledningen till förlusten var att hon vek ned sig.

  Alla tre har i sin tur förlorat mot Cecilia Braekhus. Toppen i kvinnlig proffsboxning är för tunn för att det ska bli något större sportsligt värde i det.

  Skoglund vs Liebenberg (non-title), Ahlin v Mendy – det är russinen i kakan på den här galan.

  P-Å P

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.