Mogens Palle till attack mot Sauerland

Legendariske danske boxningspromotorn Mogens Palle, 82, har kommit tillbaka till branschen och han verkar rejält stridslysten. Nu förklarar Palle krig mot  tyska storstallet Sauerland. Det är Aftonbladet som skriver om Palles attack mot Sauerland.
Och den danske promotorn använder svenske stjärnan Erik Skoglund som slagträ.
– Erik Skoglund blev i verkligheten knockoutbesegrad av Lolenga Mock men en korrupt ringdomare utnyttjade sig av den berömda låååååånga räkningen, skriver Palle i ett öppet brev till Nisse Sauerland.
Erik Skoglund mötte Mock om EU-titeln i lätt tungvikt 2013. I tredje ronden träffades Erik av en hård höger i ansiktet och svensken blev klart skakad.
– Lite läskigt. Det blev blackout i någon sekund men jag återhämtade mig fort och var tillbaka i nästa rond och kunde boxas riktigt bra igen. När domaren hade räknat klart var jag med igen även om jag var lite snurrig, sa Erik då.
Skoglund vann till slut på poäng.
Men enligt Palle kunde domaren räknat till 20.
– Jag kände inte att de sekunder då domaren räknade gick långsamt. De var välbehövliga, det ska jag inte sticka under stol med, men Palles anklagelser får han själv stå för, säger Erik Skoglund till Aftonbladet.

Mogens Palle försöker provocera fram en match mellan Mock och Sauerlands Patrick Nielsen, men det tyska stallet ser inget intresse i en sån match.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.