Anna Laurell Nash: ”Nu ska jag fundera på vad som krävs för medalj i Rio”

 

13023173_10156798155655481_672307501_n

Anna Laurell Nash är som Mr Ringside skrev om tidigare i veckan klar för OS i sommar. I dag förlorade hon finalen i OS-kvalet mot en ryska (2-1) – men det spelade ingen roll. OS-biljetten är ändå i hamn.

Anna till Mr Ringside:

”Nu är jag färdigboxad för den här gången och ser fram emot att åka hem efter mer än tre veckor hemifrån.
Att kvala till OS är otroligt svårt men jag gjorde det! Jag visste att jag har gjort jobbet för att ta mig hit och att jag hade kapaciteten men det är ändå ingen garanti för att klara det, det hela har inte riktigt sjunkit in än. Jag är otroligt tacksam för allt stöd från de som trott på mig framför allt min man Danny Nash som alltid finns vid min sida. Nu ska jag hem och fundera ut vad som krävs för medalj i Rio!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.