Skoglunds motståndare vevar på: ”Han är bara ett vackert ansikte”.

12036638_1063727373686606_4732171766129500564_n

Sydafrikanen Ryno Liebenberg (17-2)  kom i dag till Stockholm. På lördag ska han in i ringen för att fightas mot det stora svenskhoppet Erik Skoglund (24-0). Liebenberg körde snabbt igång sitt trash talk.

Han sa:

– Jag tycker att Skoglund är överskattad. Han har aldrig mött någon riktigt bra. Han har en topprankning som han inte förtjänar. Jag trodde att svenskar var tuffa vikningar, men där har jag fel. Jag ser fram emot att få visa Sverige hur en riktig fighter ser ut.

– Erik är motsatsen till ent tuff viking. Han är bara ett vackert ansikte. Ett affischnamn. Jag såg han på video på Facebook där han spelade gitarr. Jag kunde inte hjälpa att jag då började skratta. Är detta allvar? Ska jag slåss mot Justin Bieber eller ska jag kalla honom Erik Bieber?

– Jag är här för att fightas och det kommer bli en ”dogfight”. Oavsett om Erik gillar det eller ej. Jag kommer slå honom till canvasen.

1-0 till Liebenberg i förhandssnacket.

Men Skoglund är säkert redo att ge en del repliker i ringen. Då med sina nävar…

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.