Sven Fornling: ”Jag är starkare och smartare än någonsin”

11156197_983532895039388_8857192928124439461_n-1Sven Fornling har laddat nävarna. På söndag smäller det i Hamburg.

Då gör Malmöpågen debut för det tyska stallet ECB.

Fornling möter Leo Tchoula från Kamerun, numera bosatt i Tyskland. Tchoula har nio vinster och 14 förluster. Sven är obesegrad efter nio matcher.

Fornling till Mr Ringside:

”Förberedelserna har varit toppen. Jag är starkare, snabbare och smartare än någonsin, det kommer att synas på söndag. Det kommer ner en hel drös med gåsapågar från Skåne för att stötta och inramningen kommer bli fantastisk! I övrigt tänker jag inte så mycket på motståndare etc. Har kollat nåt youtubeklipp men inte mer än så, det spelar mindre roll. Detta är inget personligt i denna fighten, det är business. Det är han eller jag som kommer få lära sig – och det blir inte jag, inte framför alla de människorna och med all tid jag lagt ner.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.