Badou Jacks VM-fight på Viaplay Fighting

Nu är det klart att nystartade Viaplay Fighting säkrat rättigheten till svenske världsmästaren Badou Jacks andra titelförsvar, skriver Viasat i ett pressutskick.
Svensken möter rutinerade Lucian Bute på lördag natt i Washington.
– Jag är fit for fight, säger Badou Jack.

Sedan Badou Jack packade väskorna och reste över Atlanten på vinst och förlust har den svenske boxaren gjort en närmast osannolik resa. Efter en tuff tid i USA plockades Jack upp av Floyd Mayweathers stall, Mayweather promotions, och efter att ha besegrat Anthony Dirrell förra våren blev han WBC:s världsmästare i supermellanvikt. En titel han försvarade i Las Vegas i september i fjol genom att besegra engelsmannen George Groves.
Nu väntar svenskens andra titelförsvar, mot rutinerade Lucian Bute på The Armory i Washington.
– Det känns riktigt bra, säger Badou jack till Viasat. Jag har tränat hårt i tolv veckor. Allt är som det ska och jag är redo. Det är bara de sista kilona som ska bort, sen är jag fit for fight, säger Jack, som förbereder sig för matchen i Los Angeles.
Det är nu klart att galan kommer att sändas live på nystartade Viaplay Fighting, som så sent som i helgen bjöd på proffsboxning från Hovet med bland andra Erik Skoglund och Mikaela Laurén. I fightingpaketet kan MMA-fansen även följa UFC.
– Det här visar att vi menar allvar med vårt nya fightingpaket. Vi fick en fin kickoff med Sveriges mest omtalade boxare samlade på en gala på Hovet och växlar nu upp med en titelmatch med vår mest framgångsrika, säger Viasats sportchef Per Nunstedt, och fortsätter:

TV-tider
Lördag den 30 april
03.00, Viaplay Fighting: Jack-Bute
Kommentatorer: Magnus Dahlborn och Luis Lagerman

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.