Sanja och Josefine mot tuffa mål

 

13115837_10205716384140422_604588913_n.png

Josefine Lindgren Knutsson är en ung och äregirig thaiboxare som har djärva mål. Bakom sig har hon inte vet som helst. Det är coachen och ex-världsmästaren Sanja Trbojevic. Tillsammans ska de gå hela vägen mot en VM-plats 2017.

På lördag ska Josefine upp i en tuff fight i Skövde.

Josefine till Mr Ringside:

”Ni som följer mig vet kanske att jag ska jag vara med i Skövde i Gladiatorspelen på lördag. Någon från galan hoppade av och eftersom vi ändå kört på efter SM så kunde vi tacka ja till matchen.

Jag möter en tjej från Halmstad Muay Thai som heter Claudia Sendlak. Hon mötte Sofia Olofsson i SM finalen.
Mina tankar så här innan matchen är väl inte många. Känner inte till Claudias stil alls och fokuserar mest på min egen träning och förbättringar jag vill göra inför varje match jag får.
Och självklart har jag mål. Fast jag tar ett steg i taget. Efter varje match tittar vi på mina styrkor samt vad som var mindre bra, och därefter förbättringar. Så målen är många men vi siktar så klart på SM och en VM- plats till nästa år som ett långsiktigt mål, nu blir varje match ett mål mot den riktningen”.

Mr Ringside önskar det här stävsamba paret lycka till.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.