Tung seger för Josefine Lindgren Knutsson: ”Blandade känslor”

13090547_10209212726104571_428269659_nJosefine Lindgren Knutsson vann på lördagskvällen en prestigefight på Gladiatorspelen i Skövde mot Halmstads Claudia Sendlak.

En snygg skalp för Josefine som tränas av ex-världsmästaren Sanja Trbojevic.

På förhand var det en tuff uppgift för Josefine men hon hade styrkan, tekniken och disciplinen som gällde avgörandet.

Josefine säger till Mr Ringside:

”Just nu är det väldigt blandade känslor efter matchen. Känns självklart kul med vinst samtidigt som jag kände att jag kunde ha gjort vissa saker bättre. Min motståndare var mycket som jag förväntade mig att hon skulle vara, hon var definitivt tuff och det kändes av alla ronder. Jag förväntade mig exempelvis att hon skulle vilja gå in i klinch, då hennes klubbkamrat Therese Gunnarsson som jag mötte tidigare visste att det var min svaga sida.

Med en tidigare förlust i min senaste match från SM-kvalet kändes det skönt med vinst nu. Nu kommer vi att fortsätta köra på som vanligt igen med träningen men jobba mer på förbättringar från denna match, som tidigare sagts, och bli ännu bättre i framtiden.”

Mr Ringside önskar den här lovande tjejen lycka till i ringen.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.